Få et flot og festligt bryllupsfyrværkeri

Overvejer du at få et festligt bryllupsfyrværkeri? Hos Frederiksberg Fyrværkeri er vi specialister i at opstille og afbrænde fyrværkeri til bryllup. Faktisk har vi mere end 20 års erfaring som fyrværkere, og vi er et af landets førende pyrotekniske etablissementer.

Vi holder til i København på Sjælland, men rykker ud for at skabe spændende oplevelser for kunder i hele Danmark.

Holder til i København på Sjælland men kommer ud til kunder i hele Danmark.

Vores fyrværkeri til bryllup skaber den perfekte oplevelse

Vi er eksperter i at opfylde drømmen om det perfekte bryllup. Forestil dig, hvordan gæsterne trækker udenfor festlokalet efter brudevalsen for at overvære et blændende smukt bryllupsfyrværkeri.

Dette fyrværkeri til bryllup vil overraske alle gæsterne - og jer selv.

Tilvalg til bryllupsfyrværkeri:

Hjerteildskrift med brudeparrets forbogstaver: kr. 2.275 inkl. moms, udover vores bryllupsfyrværkerishow som starter fra 8.900 kr inkl. moms.

* Inkl. pyntefontæner

Undervejs træder jeres (brudeparrets) initialer frem inden i et brændende rødt hjerte, når det indleder fyrværkeriet. Herefter slutter fyrværkeriet højt oppe på himlen med et overdådigt gyldent bombardement.

Det er ikke uden grund, at vi har kunder såsom Ellermann, Adamas Events, VIP Receptioner, BBDO, Travel Art og Det Kongelige Teaters Arrangementsafdeling, Hvidovre Kommune, DBU, Dansk Arkitektur Center, Luksus Telte og mange flere.

​Prisen for hjerteildskrift med jeres forbogstaver er 2.275 kroner inklusiv moms, og er et tilvalg til vores bryllupsfyrværkerishow. Det er inklusive pyntefontæner. Vi kan også tilbyde andre spændende oplevelser i forbindelse med fyrværkeri til bryllup.

Få et uforpligtende tilbud på et bryllupsfyrværkeri

Du er velkommen til at få en snak om, hvordan vi kan levere den ultimative afslutning på jeres bryllup. Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på et festligt bryllupsfyrværkeri. Vi kommer også ud til andre fester.

Du kan ringe på telefon 36 17 29 22 for at aftale det videre forløb. Du kan også skrive til os på e-mail info@frederiksbergfyrvaerkeri.com.

Send os en forespørgsel

Vi vender hurtigt tilbage​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Frederiksberg fyrværkeri

​Frederiksberg Fyrværkeri blev grundlagt som selvstændig virksomhed i 1998 og hører i dag til blandt landets førende pyrotekniske etablissementer.

kontakt

Bækkeskovvej 24, 2700 Brønshøj

Telefon:​ (+45) 36 17 29 22

Frederiksberg Fyrværkeri tilbyder