Festfyrværkeri - fyrværkeri til fest og andre arrangementer

Ønsker du et professionelt festfyrværkeri til dit arrangement? Hos Frederiksberg Fyrværkeri opstiller og afbrænder vi fyrværkeri til fest, bryllup og ethvert andet arrangement.

Vi har mere end 20 års erfaring og er et af landets førende pyrotekniske etablissementer. Vi har kunder i København, på det øvrige Sjælland og i hele Danmark.

Bestil ildskrift og ildbilleder til dit festfyrværkeri

Vi er specialister i ildbilleder og ildskrift til festfyrværkerier. Det giver arrangementet et personligt "touch". Ildbilledet kan kombineres med pyntefontæner eller andre typer lavtgående parterrefyrværkeri i matchende farver og effekter. Vores hjerteildsbilleder er populære ved bryllupsfyrværkerier.

Vi afbrænder fyrværkeri til fest og event som for eksempel:

  • Event
  • Bryllup
  • Jubilæum
  • Firmafest
  • Fødselsdag

Vi samarbejder med førende danske festarrangører, når deres kunder vælger festfyrværkeri til deres event. Nogle af vores kunder er blandt andet Ellermann, Adamas Events, VIP Receptioner, BBDO, Travel Art og Det Kongelige Teaters Arrangementsafdeling, Hvidovre Kommune, DBU, Dansk Arkitektur Center, Luksus Telte og mange flere.​

​Mange af vores erhvervskunder benytter festfyrværkeri til deres firmafester, mens andre benytter fyrværkeriet i forbindelse med reklamefremstød eller som afslutning på en konference. Billederne her på siden viser de kongelige gæster, som beundrer festfyrværkeriet ved Hendes Majestæt Dronningens 60-årsfødselsdag.

Få et uforpligtende tilbud på fyrværkeri til fest

Kontakt os gerne for at høre mere om priser eller for at få et uforpligtende tilbud med en god pris for fyrværkeri til fest eller firmaarrangement. Du kan ringe til os på telefon 36 17 29 22 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail info@frederiksbergfyrvaerkeri.com.

Send os en forespørgsel

Vi vender hurtigt tilbage​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Frederiksberg fyrværkeri

​Frederiksberg Fyrværkeri blev grundlagt som selvstændig virksomhed i 1998 og hører i dag til blandt landets førende pyrotekniske etablissementer.

kontakt

Bækkeskovvej 24, 2700 Brønshøj

Telefon:​ (+45) 36 17 29 22

Frederiksberg Fyrværkeri tilbyder