Festfyrværkeri

Til alle festfyrværkerier kan man bestille et tilhørende ildbillede eller en ildskrift. Det giver arrangementet et personligt ”touch”. Somregel kombineres ildbilledet med pyntefontæner eller andre typer lavtgående parterrefyrværkeri i matchende farver og effekter. Til bryllupsfyrværkerier udfører vi hjerteildbilleder.

Fyrværkeri og PR

Vi samarbejder med førende danske festarrangører for deres danske og udenlandske kunder der vælger festfyrværkeri til deres event i Danmark. Blandt vores kunder er Ellermann, Adamas Events, VIP Receptioner, BBDO, Travel Art, og Det Kongelige Teaters Arrangementsafdeling. 

Mange af vores erhvervskunder vælger at bruge festfyrværkeri som en del af underholdingen til deres firmafest, mens andre ønsker at bruge fyrværkeri i forbindelse med reklamefremstød eller som afslutning på en konference. Billederne viser de kongelige gæster som beundrer festfyrværkeriet udført til Hendes Majestæt Dronningens 60 års fødselsdag.

Send os en forespørgsel

Vi vender hurtigt tilbage​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Frederiksberg fyrværkeri

​Frederiksberg Fyrværkeri blev grundlagt som selvstændig virksomhed i 1998 og hører i dag til blandt landets førende pyrotekniske etablissementer.

kontakt

Bækkeskovvej 24, 2700 Brønshøj

Telefon:​ (+45) 36 17 29 22

Frederiksberg Fyrværkeri tilbyder