Corporate fyrværkeri til alle virksomheder

​Vi tilbyder corporate fyrværkeri til alle virksomheder i hele Danmark, men vi har især mange kunder fra Sjælland såsom København og Frederiksberg. Du har mulighed for at bestille os til din næste fest og eller til dit kommende event, hvis du ønsker at gøre noget ekstra ud af det og gøre det til en uforglemmelig dag. Det skal endvidere nævnes, at vi har mere end 20 års erfaring i branchen, hvorfor du trygt kan bestille corporate fyrværkeri hos os.

Hos os er du altså garanteret sikkert corporate fyrværkeri, så du kan gøre din næste fest endnu mere speciel. Vi tilbyder nemlig fyrværkeri til samtlige danske virksomheder, uanset hvad anledningen er. 

Ring eller skriv for mere information

Er du interesseret i corporate fyrværkeri, er du således kommet til det helt rette sted. Vi tilbyder sikkert fyrværkeri til samtlige virksomheder, så du kan gøre noget ekstra ud af dit næste event eller din næste fest. Er du interesseret i at høre mere om vores brede og spændende udvalg af fyrværkeri til virksomheder, skal du være mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag. 

Det kan du enten gøre ved at ringe på 36 17 29 22 eller ved at sende en besked til info@frederiksbergfyrvaerkeri.com

Send os en forespørgsel

Vi vender hurtigt tilbage​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Frederiksberg fyrværkeri

​Frederiksberg Fyrværkeri blev grundlagt som selvstændig virksomhed i 1998 og hører i dag til blandt landets førende pyrotekniske etablissementer.

kontakt

Bækkeskovvej 24, 2700 Brønshøj

Telefon:​ (+45) 36 17 29 22

Frederiksberg Fyrværkeri tilbyder